Szóbeli felvételi előzetes tájékoztató

Kedves Felvételiző Diákok! Kedves Szülők!

Iskolánkban a szóbeli felvételik a tájékoztatóban is már közzétett március 1.,2., 8.,9. napokon zajlanak.

A külsősök számára a szóbeli meghallgatás online módon történik, ennek beosztása a jelentkezések beérkezésének megfelelően folyamatos, a szóbelik időpontjáról a honlapon tájékozódhatnak. A végső beosztás február 25-én olvasható.  Ezen időpont előtt telefonon sem tudunk tájékoztatást adni, szíves türelmüket kérjük.

Szintén február 25-én tesszük közzé honlapunkon azon tanulók oktatási azonosítóját, akiknek az előzetes eredmények alapján még maximális szóbeli pontszám esetén sincs reális esélye a felvételre, így számukra nem javasoljuk a szóbelit.  Amennyiben mégis élni szeretnének a szóbeli vizsga lehetőségével, kérjük, jelezzék gyermekük neve és oktatási azonosítója feltüntetésével a felveteli@szli.hu email címen.

Kérjük, hogy ha valaki nem tudja megoldani az online meet-es csatlakozást, mielőbb jelezze a felveteli@szli.hu email címen, hogy számára megoldást találjunk.

Továbbá kérjük, hogy aki úgy dönt, hogy mégsem tud/szeretne a szóbeli beszélgetésen részt venni, feltétlenül jelezze a  felveteli@szli.hu email címen.

A megadott időponttól eltérni nem áll módunkban.